Τετραήμερο χαλάρωσης στο κοσμοπολίτικο Μπάνσκο. 

 

Πρόγραμμα

Αναχώρηση: Παρασκευή 2/01/2015 (βράδυ ) Επιστροφή : Τρίτη 6/01/2015

 

1η ημέρα

Αναχώρηση το βράδυ (22.00μμ) για το Μπάνσκο, ακολουθώντας την Εθνική Οδό Αθηνών –Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια προς Προμαχώνες(σύνορα).Μετά τον έλεγχο στοιχείων , μέσω Σαντάνσκι θα πάρουμε κατεύθυνση προς το Μπάνσκο.

Ενδιάμεσες στάσεις για καφέ, φαγητό και ξεκούραση θα έχουμε συχνά κατά τη διάρκεια όλης της διαδρομής.

 

2η ημέρα

Άφιξη το πρωί(10.00πμ περίπου) στη γραφική πόλη του Μπάνσκο. Γνωριμία με την πόλη. Θα περπατήσουμε ελεύθερα στα στενά, την πλατεία, στο πάρκο.

Οι εκκλησίες και η γνήσια φυσική ομορφιά του όρους Πιριν δίνουν μια ωραία εικόνα στην πόλη. Το Μπάνσκο είναι ο πιο δημοφιλέστερος προορισμός για σκι στα Βαλκάνια.

Διαθέτει το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο χιονοδρομικό κέντρο και όχι μόνο. Προσφέρεται ακόμη και για όσους δεν προτιμούν το σκι αλλά την παραδοσιακή χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα

Μετά το πρόγευμα, ελεύθερος χρόνος. Όσοι είναι λάτρεις του σκι θα έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν το λεωφορείο του ξενοδοχείου, σύμφωνα με το (time table) , για να φτάσουν στα λιφτ του χιονοδρομικού και τέλος να επιστρέψουν.

Με 16 πίστες μήκους 65 χλμ το χιονοδρομικό κέντρο του Μπάνσκο είναι κατάλληλο για σκιέρ όλων των επιπέδων. Ενώ όσοι επιθυμούν να δοκιμάσουν τις υπηρεσίες του spa στο ξενοδοχείο, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν δωρεάν τη σάουνα, το τζακούζι, το γυμναστήριο, τη πισίνα κ.α. Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα

Μετά το πρόγευμα ελεύθερος χρόνος….ή μονοήμερη επίσκεψη στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, τη Σοφια (προαιρετικά). Το βράδυ μπορείτε να επισκεφτείτε τα τοπικά ταβερνάκια και να γευτείτε τη βουλγάρικη κουζίνα.Διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα

Μετά το πρόγευμα, ελεύθερος χρόνος.. και αναχώρηση για Αθήνα μέσω Προμαχώνα…