Τετραήμερη εκδρομή στην Πίνδο και την Κέρκυρα. 

 

Πρόγραμμα

1η ημέρα Μ. Τρίτη

Συγκέντρωση και αναχώρηση νωρίς το πρωί. θα ακολουθήσουμε την Εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου-Πάτρας με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση.

Θα περάσουμε το Ρίο-Αντίριο, Μεσολόγγι, Αγρίνιο .Στάση για καφέ στην Αμφιλοχία. Εν’ συνεχεία θα φτάσουμε Ηγουμενίτσα και θα πάρουμε το πλοίο για Κέρκυρα.

Άφιξη αργά το απόγευμα. στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

 

 

2η ημέρα Μ. Τετάρτη

Μετά το πρόγευμα, η ημέρα μας αρχίζει με επίσκεψη στο πασίγνωστο και αριστοκρατικό <<Αχίλλειον>>.

Εν συνεχεία θα έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε πολλά όμορφα χωριουδάκια, να επισκεφτούμε το εργοστάσιο του περίφημου λικέρ « Κουμ-Κουάτ» και τη πασίγνωστη Παλαιοκαστρίτσα. Στάση για φαγητό.

Επίσκεψη της πόλης της Κέρκυρας εάν υπάρχει χρόνος.( Παλαιά πόλη, Ποντικονήσι, Σπιανάδα, Λιστόν, Αγ.Σπυρίδων) Επιστροφή. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα Μ. Πέμπτη

Μετά το πρόγευμα, επίσκεψη στον Αγιο Σπυρίδωνα για να προσκυνήσουμε τον Επιτάφιο, ελεύθερος χρόνος στην παλαιά πόλη για φαγητό και καφέ. Περιφορά Επιτάφιου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα Μ. Παρασκευή

Μετά το πρόγευμα, αναχώρηση για Αθήνα μέσω Μέτσοβο, Καλαμπάκα (Μετέωρα), Τρίκαλα , Καρδίτσα, εθνική οδό, με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ, φαγητό και ξεκούραση. Άφιξη στην Αθήνα με τις καλύτερες εντυπώσεις από την Κέρκυρα, «το νησί των Φαιάκων»!