Τριήμερη εκδρομή στην γραφική Κέρκυρα.

 

Πρόγραμμα

1η ημέρα

Συγκέντρωση και αναχώρηση νωρίς το πρωί. θα ακολουθήσουμε την Εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου-Πάτρας με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ , φαγητό και ξεκούραση. Θα περάσουμε το Ρίο-Αντίριο, Μεσολόγγι, Αγρίνιο κ.ο.κ.

Εν’ συνεχεία θα φτάσουμε Ηγουμενίτσα και θα πάρουμε το πλοίο για Κέρκυρα. Αφιξη αργά το απόγευμα., ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση, δείπνο στο ξενοδοχείο.

 

2η ημέρα

Μετά το πρόγευμα, η ημέρα μας αρχίζει με επίσκεψη στο πασίγνωστο και αριστοκρατικό <<Αχίλλειον>>. Εν συνεχεία θα έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε πολλά όμορφα χωριουδάκια, να επισκεφτούμε το εργοστάσιο του περίφημου λικέρ « Κουμ-Κουάτ» και τη πασίγνωστη Παλαιοκαστρίτσα. Στάση για φαγητό.

Επίσκεψη της πόλης της Κέρκυρας εάν υπάρχει χρόνος.( Παλαιά πόλη, Ποντικονήσι,Σπιανάδα, Λιστόν, Αγ.Σπυρίδων) Επιστροφή. Διανυκτέρευση, δείπνο στο ξενοδοχείο.

 

3η ημέρα

Μετά το πρόγευμα, αναχώρηση για Αθήνα ακολουθώντας τον ίδιο δρόμο με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ, φαγητό και ξεκούραση. Άφιξη στην Αθήνα με τις καλύτερες εντυπώσεις από την Κέρκυρα, «το νησί των Φαιάκων»!

 

Καλό μας ταξίδι!