Πενταήμερη εκδρομή στην Βόρεια Ιταλία. 

 

Πρόγραμμα

1η ημέρα Αθήνα-Πάτρα

Συγκέντρωση στις 09,30πμ και αναχώρηση για τη Πάτρα. Άφιξη, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους.. Διανυκτέρευση εν πλώ.

 

2η ημέρα Ανκόνα-Βερόνα

Άφιξη στην Ανκόνα, επιβίβαση στο πούλμαν και μετάβαση στη Βερόνα. Χρόνος ελεύθερος για να γνωρίσουμε κατά προσωπικό τρόπο την πόλη, που συνδέθηκε με τη τραγωδία του Σαίξπηρ «Ρωμαίος και Ιουλιέτα».

Βλέπουμε το σπίτι της Ιουλιέτας, την Ρωμαική Αρένα, την πιάτσα Έρμπε, τα μεσαιωνικά μνημεία των Βισκόντι, τον εντυπωσιακό Αδήγη ποταμό κ.α.. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα Βενετία

Προγευματίζουμε και αναχωρούμε για τη Βενετία. Ακολουθεί ξενάγηση στην γαληνότατη δημοκρατία της Βενετίας που σφράγισαν ανεξίτηλα ο σκοτεινός μεσαίωνας και η μεγάλη τέχνη της αναγέννησης.

Βλέπουμε την πλατεία του Αγίου Μάρκου και τη Βασιλική του ,το παλάτι των Δόγηδων, τη γέφυρα των στεναγμών, το ρολόι των Μόρων κ.α. Τέλος της ξενάγησης και υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Συγκέντρωση το απόγευμα και μετάβαση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα Σαν Μαρίνο-Ανκόνα

Προγευματίζουμε και αναχωρούμε για τον περίφημο εμπορικό παράδεισο, την Δημοκρατία του Αγίου Μαρίνου. Στην είσοδο μας καλοσωρίζει η επιγραφή «ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗ ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ».

Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος για να επικεφθούμε το Μουσείο κέρινων ομοιωμάτων και τους μεσαιωνικούς πύργους ή να ασχοληθούμε με αγορές. Αναχώρηση για την Ανκόνα, όπου θα πάρουμε το πλοίο της επιστροφής.

Επιβίβαση και απόπλους.. Διασκεδάζουμε και ξεκουραζόμαστε αναπολώντας τις νωπές ακόμα εικόνες του ταξιδιού μας. Διανυκτέρευση εν πλώ.

 

5η εν πλω-Πάτρα-Αθήνα

Η ημέρα κυλάει απολαμβάνοντας μια ημερήσια κρουαζιέρα και την φιλοξενία ενός υπερσύγχρονου πλοίου. Επωφεληθείτε κάνοντας τα τελευταία σας ψώνια στα duty-free shops. Αφιξη στη Πάτρα και μετάβαση στην Αθήνα.

 

Τέλος εκδρομής